Potwierdź, że przeczytałeś i zrozumiałeś następujące stwierdzenie, aby przejść do sekcji dotyczącej alergenów

Przedstawione tu informacje o substancjach alergennych w naszych produktach są możliwie pełne. Zostały przygotowane na podstawie deklaracji naszych dostawców. Ponadto zwracamy uwagę, że w trakcie przygotowywania i wydawania produktów może dojść do niezamierzonego przeniesienia składników alergennych między produktami. W związku z tym nawet produkty, w których substancje te oryginalnie nie występują, mogą zawierać zboża będące źródłem glutenu, nasiona sezamu, jaja, mleko, orzeszki ziemne i inne orzechy, soję, seler, gorczycę, łubin, dwutlenek siarki i siarczyny oraz ryby, mięczaki i skorupiaki. Nie możemy zatem zagwarantować, że jakikolwiek składnik w naszym menu jest wolny od alergenów.



[group wyrazenie-zgody clear_on_hide]

Alergeny – produkt zawiera:

  1. gluten: a. pszenny, b. jęczmienny;
  2. skorupiaki i produkty pochodne;
  3. jaja i produkty pochodne;
  4. ryby i produkty pochodne;
  5. orzeszki ziemne i produkty pochodne;
  6. soję i produkty pochodne;
  7. mleko i produkty pochodne;
  8. orzechy;
  9. seler i produkty pochodne;
  10. gorczycę i produkty pochodne;
  11. nasiona sezamu i produkty pochodne;
  12. dwutlenek siarki i siarczyny;
  13. łubin i produkty pochodne;
  14. 14. mięczaki i produkty pochodne.

[/group]